Zvonko Pamić u Istri 1961?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zvonko Pamić pojačat će u zimskom prijelaznom roku redove zagrebačkog Dinama, vijest je koja se zadnjih dana proširila poput munje. Sve je poteklo od njemačkog drugoligaša Duisburga, kluba u koji je Zvonko stigao na posudbu iz Bayer Leverkusena, a koji je na svojim službenim stranicama objavio da nogometaš napušta klub i prelazi u Dinamo. Štoviše, sportski direktor Duisburga Ivica Grlić zahvalio se mlađem sinu trenera Istre 1961 i poželio mu puno sreće u novoj sredini.

- Sve su to samo nagađanja i pretpostavke. Priča je krenula vjerojatno od nekog novinara i onda se sve to "zakotrljalo", decidiran je Igor Pamić.

Istina, Zdravko i Zoran Mamić nisu se još oglasili, ali zato je Dinamov predsjednik Mirko Barišić potvrdio da Zvonko Pamić dolazi u Dinamo, i to bez odštete. Pomalo čudno ako se zna da mu ugovor s "apotekarima" traje do ljeta 2015. godine.

- Jedino što je točno u cijeloj ovoj priči jest da Zvonko ovoga tjedna ima razgovor s čelnicima Dinama. Sve ostalo su samo nagađanja, i kao što može doći u Dinamo, isto tako može doći i kod nas, zagonetno je konstatirao Pamić senior. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter