Zvizde, svice i ferali

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pod rasvjetom brojnih svijeca, baklji i ferala fažanska je riva u nedjelju navecer odisala carobnim ugodajem u kojemu je uživao i lijep broj posjetitelja.

Njih su na rivi, u okolnim ulicama i trgovima zabavljali glazbenici razlicitih stilova na cetvrtoj manifestaciji „Zvizde, svice i ferali“.

Šetnja starom jezgrom bila je poput potrage za blagom jer nitko nije bio siguran što ce pronaci u slijedecoj ulici, pa su se i rijeke ljudi uglavnom ravnale prema smijehu koji bi odjekivao ulicama. A smijeh su, ponajviše medu najmladim posjetiteljima, izazivali ulicni zabavljaci, klaunovi izvodeci majstorije s balonima, žongleri i hodaci na štulama.



Dobro raspoloženje s fažanske rive uspjelo je cini se zaustaviti i kišu koja je cijelo vrijeme prijetila pasti iz tmurnih oblaka.

Staru dobru rockabilly muziku, na koju su mnogi stranci vrlo brzo i zaplesali, provjerene domace hitove kao i svjetske evergreene svirali su sastavi Acustic Summer Time, River Sharks, Night Express Band, Hot Club de Istra i duo Alen Brendini do kasnih nocnih sati.


Podijeli: Facebook Twiter