Zvijezde ispratile Oprah

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Citava plejada americkih glumackih, pjevackih i sportskih zvijezda sudjelovala je u utorak u Chicagu na snimanju završne epizode Oprah Winfrey Showa, javljaju agencije. Spektakl je održan pred 13 tisuca gledatelja u cikaškoj sportskoj i koncertnoj dvorani United Centru. Voditelj i glavni najavljivac bio je Tom Hanks.

"Tvoj show je iznenadenje pretvorio u umjetnicku formu. Oprah, veceras si okružena samo ljubavlju. Tvoj studio za nju nije bio dovoljan, pa smo zato ovdje", rekao je.

"Nije tajna da je Oprah inspirirala milijune ljudi. I nakon 25 godina i dalje je na vrhu, i dalje ohrabruje ljude da se trude ispuniti svoje snove, da naporno rade, obrazuju se, citaju, da postavljaju pitanja", rekla je Madonna.

Svecanost snimljena sinoc u United Centru prikazat ce se u dva dijela, sljedeci ponedjeljak i utorak, a završna epizoda Oprah Winfrey Showa nakon 25 godina, ciji sadržaj još uvijek nije poznat, emitirat ce se u srijedu 25. svibnja.

Za Oprah, koja ni sama nije znala tko ce se sve pojaviti u dvorani, pjevali su Beyonce, Alicia Keys, Stevie Wonder i glumac Jamie Fox. Tom Cruise rekao je da mu je bila cast 12 puta gostovati u njezinoj emisiji. Na pozornicu su izlazili i Halle Berry, Jerry Seinfeld, Queen Latifah i Patti LaBelle. Pojavila se i Maria Shriver, iako suocena s razvodom braka s Arnoldom Schwarzeneggerom i njegovim izvanbracnim djetetom. Veliko oduševljenje gledatelja izazvao je i dolazak legende cikaške i svjetske košarke Michaela Jordana.

Oprah ce karijeru u industriji zabave nastaviti vodenjem nedavno pokrenute vlastite televizijske mreže OWN, ali više nece snimati svoj legendarni show.


Podijeli: Facebook Twiter