Zvijezda NBA LeBron kao Mandžukić

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Košarkaš LeBron James, zvijezda NBA prvaka Miami Heata, u utakmici protiv Milwaukee Bucksa salutirao je u stilu Maria Mandžukića u ogledu njegovog Bayerna i Nürnberga.

Da to LeBron nije napravio iz zezancije nego u čast generala Ante Gotovine i Mladena Markača zvuči pomalo nevjerojatno, ali ako je vjerovati Facebooku, moglo bi biti i istinito. Naime, pred tu utakmicu je na LeBronovom profilu neki domoljubni Hrvat, između ostalog, napisao kako je Gotovina braneći Hrvatsku ujedno branio i Ameriku.

- Oni su spasili tvoju zemlju. Srbi su željeli napasti SAD. Njihov moto je bio Srbija do Tokija preko Milwaukeeja, a Gotovina, Markač i ostali Hrvati su ih zaustavili - poručio je navijač i pozvao LeBrona da kad zabije koš salutira generalima, a košarkaš ga je, kako izgleda, odlučio poslušati.

Sam LeBron se zasad nije izjasnio na tu temu, no bez obzira što ga je nagnalo na taj potez čisto sumnjamo da će David Stern i vodstvo NBA lige na njega burno reagirati poput glavnih i odgovornih ljudi u Njemačkom nogometnom savezu. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter