Žužul: Puljanima nismo platili ni kunu!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Henry Belle, novi napadac RNK-a Split, predstavljen je u Splitu novinarima uz nazocnosti predsjednika kluba Slavena Žužula koji je sjajno odradio posao ovoga ljeta.

- Cim sam saznao da je Belle slobodan igrac stupio sam u kontakt s njegovim odvjetnikom Krešimirom Vilajtovicem i sve smo brzo dogovorili. Potom sam nazvao predsjednika Istre 1961 Mihaila Šceglova i otputovao sam u ponedjeljak u Pulu. Sve smo vrlo brzo definirali i Belle je u ponedjeljak navecer stigao na trening. Nismo platiti Puljanima niti kune obeštecenja! Doveli smo najboljeg igraca Prve HNL kojeg ga smo mogli dovesti. Dakako da to treba opravdati svojim igrama na terenu. Dolaskom Bellea za nas je zakljucen ljetni prijelazni rok. Mislim da smo doveli kvalitetna pojacanja, momcad to treba pokazati na zelenom travnjaku - kazao je Žužul.

Malo je nedostajalo da Kamerunac završi na Poljudu. - Nisam ja odabrao Park mladeži, vec vi novinari, rekao je Belle. - Posljednjih tjedana po medijima sam stalno citao o teškoj situaciji u Hajduku. Nisam želio ulaziti u neku novu neizvjesnost, odnosno imati iste probleme kakve sam imao kao igrac Istre 1961. Hranim svoju brojnu obitelj. Stoga sam prihvatio ponudu Splita.(T. BILIC/NL)


Podijeli: Facebook Twiter