Župan poništio 2 postupka javne nabave

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najpovoljnija ponuda za izradu tehnicke dokumentacije za uzgoj školjkaša je ona ponuditelja Kozina projekti d.o.o. iz Trilja od 121.000 kuna. Odlucio je to istarski župan Ivan Jakovcic proteklog mjeseca. Na otvoreni postupak javne nabave javile su se još dvije tvrtke: Izgradnja projekt d.o.o. iz Šibenika i AD d.o.o. iz Pule. Trebalo je izraditi 22 idejna projekta za lokacijsku dozvolu za koncesiju za uzgoj školjkaša na osam lokacija u opcini Raša, sedam u Tar-Vabrigi, cetiri u opcini Medulin te jednoj na Bujštini.

Na javnu nabavu za sanaciju sanitarnih cvorova u OŠ Ivana Batelica u Raši pristiglo je šest ponuda, a najpovoljnija je ona labinske tvrtke De Conte d.o.o. od 282 tisuce kuna.

Župan je poništio dva natjecaja jer su najpovoljnije cijene više od planiranih sredstava pa je to morao uciniti po odredbama Zakona o javnoj nabavi. Radi se o sanaciji ucionica, blagovaonice i kuhinje u OŠ Ivana Gorana Kovacica u Cepicu, cija je procijenjena vrijednost 122.950 kuna, dok je od cetiri ponuda najnižu dao De Conte - 123.169 kuna. Poništena je i nabava izrade projektne dokumentacije za izgradnju objekta za preradu ribe u Labincima jer su dvije pristigle ponude bile više od procijenjene vrijednosti, odnosno 73.770 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter