Župan Flego amenovao nova upravna vijeća

Valter Flego (M. MIJOŠEK)
Valter Flego (M. MIJOŠEK)

Istarski župan Valter Flego odobrio je novi sastav Upravnog vijeća rovinjske bolnice za ortopediju "Martin Horvat" i Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, odlučeno je na zadnjim aktima župana u studenom.

U Upravno vijeće rovinjske bolnice na mandat od četiri godine izabran je Valerio Drandić koji će obnašati funkciju predsjednika, dok su za članove izabrani Lino Kuharić i Davorin Flego. U novi sastav vijeća županijskog Zavoda za javno zdravstvo ušla je predsjednica Sandra Ćakić-Kuhar te članovi Dino Kozlevac i Egidio Gregorović.

Župan je između ostalog imenovao Silvana Cukona osobom zaduženom za gospodarenje energijom u Istarskoj županiji. Cukon je naime viši savjetnik za energetiku i rudarstvo u Upravnom odjelu za gospodarstvo, a odsad će biti zadužen i za redovno praćenje i analizu podataka o potrošnji energije.

Odlučeno je i da će Istarska županija odobriti 56 tisuća kuna Dnevnom centru za radnu terapiju i rehabilitaciju Pula, a novac će se namijeniti adaptaciji prostorija odnosno uklanjanju  arhitektonskih barijera. U istu svrhu, Istarska županija je Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu dodijelila 86 tisuća kuna. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter