Zumba zumba Medulin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zumba fitness, novi svjetski hit latino vježbanja uz latino ritmove, koji je sve prisutniji i u našim krajevima, još jednom je uzdrmao Medulin. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, i proteklog je vikenda održan susret vježbaca i licenciranih zumba fitness instruktora iz Hrvatske.

Gost iznenadenja iz Dominikanske Republike Martin Urena obradovao je publiku svojim plesnim pokretima kombinirajuci vesele izvorne i moderne ritmove. Program je poceo u subotu pod vedrim nebom na bazenima hotela Belvedere te se nastavio u Summer klubu do kasnih nocnih sati uz DJ-a, bendove i profesionalne plesace. U Medulinu se zatekla i posebna gošca manifestacije Marina Perazic, sad vec instruktorica zumba fitnessa.



Glavni akteri svih partyja bili su Zumba Croatia Team, licencirani instruktori ove vrste fitnessa u sastavu Marina Lorencin i Davor Ilic iz pulskog Sunset centra, Helena Lojen i Jelena Diklic iz Zagreba te Matea Knez iz Rijeke, koji su svojim prezentacijama animirali brojnu publiku.

Važnost ovog projekta prepoznali su Opcina i TZ Medulin, koji su ove godine glavni pokrovitelji manifestacije. Organizator je bio medulinski ronilacki klub "Centar", uz pokretacicu samog projekta Marinu Lorencin, jednu od prvih licenciranih instruktora koji su doveli zumba fitness u Hrvatsku.


Podijeli: Facebook Twiter