Žulić u utrci za svoj drugi gradonačelnički mandat

IDS-ovi kandidati: Siniša Žulić i Ana Pernić
IDS-ovi kandidati: Siniša Žulić i Ana Pernić

Aktualni gradonačelnik Buzeta Siniša Žulić kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za buzetskog gradonačelnika te kreće u utrku za svoj drugi gradonačelnički mandat, jednoglasno je potvrđeno na skupštini Gradske podružnice buzetskog IDS-a, navodi se u priopćenju pristiglom iz IDS-ovog Ureda za odnose s javnošću.

Predsjednik buzetske podružnice IDS-a Damir Sirotić istaknuo je kako IDS u Buzetu bilježi stalan rast broja novih članova, a rast je vidljiv i u rezultatima postignutim na parlamentarnim izborima, kao i na posljednjim izborima za mjesne odbore.

Povjerenje

- Svojim radom, rezultatima i dostignućima te provedenim projektima koji su zahtijevali velik trud, angažman i znanje, kao i zajedništvo naših sugrađana, tijekom prethodne četiri godine na čelu s gradonačelnikom Žulićem, Grad Buzet je izrastao u sredinu ugodnu za život i poslovanje. Sa željom da nastavimo s dosadašnjim projektima i dalje razvijamo naš kraj, Siniša Žulić naš je kandidat za gradonačelnika Buzeta na predstojećim lokalnim izborima, a kandidatkinja za njegovu zamjenicu je Ana Pernić, kazao je Sirotić.

Siniša Žulić zahvalio se na ukazanom povjerenju svim članicama i članovima buzetskog IDS-a.

- Zajedništvo i suradnja obilježili su prethodni mandat, a brojna priznanja koja su Buzet svrstala u sam vrh u Republike Hrvatske u više različitih pokazatelja, potvrda su dosadašnjeg kvalitetnog upravljanja i motiv za nastavak daljnjeg rada. Realizacijom projekata u protekle četiri godine, kao i uvođenjem različitih programa, poticaja i pomoći, trudili smo se ravnomjerno razvijati Buzeštinu i omogućiti svakom stanovniku kvalitetniji život. Zahvaljujem se na povjerenju svojim stranačkim kolegama, a vjerujem da ću povjerenje za još jedan mandat dobiti i od građana i da će naš Buzet, zajedničkim snagama, izrasti u još uspješniju sredinu, istaknuo je Žulić.

Zajedništvo

Prisutnima na skupštini obratio se i Valter Flego, kandidat IDS-a za župana Istarske županije koji se svima zahvalio na potpori i pomoći u prethodne četiri godine, a zahvalio se i stranačkom predsjedništvu na ovoj kandidaturi.

- Tijekom iduće četiri godine namjeravam završiti cijeli niz započetih projekta poput izgradnje bolnice, zbrinjavanja komunalnog otpada i Istarskog ipsilona čija će izgradnja započeti u rujnu ove godine. Ključna riječ pritom je zajedništvo. Puno toga smo zajedno napravili i zato se iskreno radujem suradnji sa svima vama, na čelu s budućim gradonačelnikom Žulićem i njegovom zamjenicom, zaključio je Flego. (G. Č. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter