Zucchero u lipnju u Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iz pouzdanih izvora saznajemo da ce u pulskoj Areni 18. lipnja u okviru "Chocabeck World Tour 2011." nastupiti talijanska megazvijezda Zucchero, koji ce na tom koncertu promovirati novi istoimeni album. Cijena ulaznica kretat ce se od 250 do 290 kuna.

Roden kao Adelmo Fornaciari 1955., ovaj talijanski kantautor poznat je u svijetu glazbe kao Zucchero Sugar Fornaciari ili jednostavno Zucchero. Najpoznatiji su mu hitovi "Senza una donna", "Dune Mosse", "Pippo", "Non ti sopporto piu'", "Hey Man" e "Solo una sana e consapevole libidine salva il giovane dallo stress e dall'azione cattolica".

Sir Elton John, dvije godine nakon trijumfalnog solo Red Piano koncerta u pulskoj Areni u okviru Histria Festivala, dolazi još jednom u Hrvatsku, ovaj put u organizaciji Lupa Promotiona, i to s bendom.

Nastupit ce 3. srpnja u Areni, ali ovaj put ne pulskoj, vec zagrebackoj. Ulaznice za koncert po cijeni od 330 do 700 kuna bit ce puštene u prodaju 20. prosinca u sustavu Eventima i to samo njih deset tisuca jer je koncert sjedeceg tipa.

Prvi veci strani koncert koji ce se održati u susjednoj Sloveniji sljedece godine bit ce povratnicki koncert Apocalyptice, finskog trija koji svira heavy metal na celima, u ljubljanskoj Cvetlicarni 22. veljace. Dvanaestog ožujka u ljubljansku Halu Tivoli vracaju se i legendarni Vaya Con Dios.

Za Ljubljanu su ugovoreni i Saxon, i to za prostor Kina Šiške 30. svibnja.


Podijeli: Facebook Twiter