Zrinko Kajfeš novi predsjednik pulskog HDZ-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zrinko Kajfeš novi je predsjednik Gradskog odbora pulskog ogranka HDZ-a, zamijenivši na toj poziciji dugogodišnju predsjednicu Lovorku Tomicic. Njih dvoje bili su jedini kandidati na izborima gradskog ogranka u subotu.

Od ukupno 112 delegata izborima se odazvalo njih 88, cija je vecina povjerenje ukazala Kajfešu. Tajnim glasanjem novi je predsjednik dobio pet glasova više od Tomicic - 46:41 uz jedan nevažeci glas.

- Gradski odbor HDZ-a bit ce puno jaci i kvalitetniji nego do sada. Moci cemo, ne samo kroz Gradsko vijece, cešce istupati prema javnosti, najavio je Zrinko Kajfeš.

U svojoj kandidaturi Kajfeš je najavio da ce uvesti timski rad smatrajuci da je snaga HDZ-a u zajedništvu. Namjera mu je insistirati na osnaživanju ogranaka i aktivnog ukljucivanja clanova u rad stranke. Program koji je prezentirao uoci izbora temelji na suradnji i konstruktivnim prijedlozima u skladu s hrvatskim interesima te okupljanju hrvatskih snaga na podrucju Pule.

Dosadašnja predsjednica Lovorka Tomicic tek nam je kratko komentirala da nije iznenadena rezultatima izbora u pulskom HDZ-u, ne želeci davati detaljnije komentare. (G. ROJNIC)


Podijeli: Facebook Twiter