Zrinka Cvitešić: Tajna uspjeha je rad i samo rad

Zrinka Cvitešić na dodjeli nagrada WhatsOnStage
Zrinka Cvitešić na dodjeli nagrada WhatsOnStage

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić kojoj je zadnjih godina radno mjesto u londonskom West Endu gdje nastupa u mjuziklu "Once" plijenila je pažnju na sinoćnoj dodjeli nagrada WhatsOnStage koje dodjeljuje publika.

Glumica je bila nominirana za najbolju glumicu u mjuziklu koji je pak imao ukupno pet nominacija, a dobro je prošao jedino u kategoriji najbolje originalne glazbe. Iako ovaj put nije osvojila nagradu, Cvitešić je pokazala da ima svoju publiku, svoje fanove koji su se s njom poželjeli slikati i dobiti autogram prije svečane dodjele na koju je došla u haljini dizajnerice Matije Vujice.

No, mlada hrvatska glumica za ulogu Djevojke u mjuziklu "Once" već je osvojila dvije nagrade. Sinoć je izjavila i da i ne sanja ovakve stvari. "Ja sanjam puno prizemnije", rekla je Cvitešić po kojoj je tajna uspjeha "rad, rad i samo rad".

Nastup u mjuziklu donio joj je priznanje publike i kritike, a o njenim pjevačkim sposobnostima pozitivno se izrazila i Jennifer Lopez. No Zrinka tu neće ostati jer se sprema za nekoliko mjeseci otići s West Enda, kao i njen kolega Declan Bennett koji tumači ulogu Momka. Cvitešić i Bennet su na koncertu na dodjeli koja je održana u Prince of Wales Theatre otpjevali pjesmu iz mjuzikla "Falling slowly".

Laureati nagrade WhatsOnStage bili su između ostalog Daniel Radcliffe i Rupert Grint, inače poznati kao protagonisti filmova o Harryju Potteru, te legendarna Helen Mirren, a vremešni australski komičar Barry Humphries izjavio je da je sjajno biti solo izvođač jer se ne morate nikome zahvaljivati.

U kategoriji s Cvitešićkom uspješna je bila Scarlett Strallen za ulogu u mjuziklu "A chorus line" koja je osvojila 23.5 posto glasova publike, dok je Zrinka treća po broju glasova, odnosno 19 posto. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter