Zrce je raj za partije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U novom magazinu aviokompanije Ryanair jedna od najjacih tema, najavljena i na naslovnici, prica je o plaži Zrce. Na sedam stranica magazina, Pag se naziva "novom Ibizom", otokom za partije, gdje zabava nikad ne staje.

Autorica teksta, titulirana kao princeza partija, Zoe Griffin piše o otoku kojim tece glazba, o klubovima koji su "cool" jer pojam kraja radnog vremena ne postoji.

"Cetiri je sata ujutro. U vecini klubova u Europi gase se svjetla i požuruju vas da popijete zadnje pice. No, na Zrcu zabava tek pocinje", piše princeza partija hvaleci poznate klubove Papayu, Kalypso i Aquarius.

Hrvatski zakoni koji ne propisuju zatvaranje klubova u neko doba omogucuju "istinsko hedonisticko iskustvo". Zrce je raj za partije, ali i za muške posjetitelje.



"Dvije seksi djevojke povijaju svoja tijela skrivena bijelim bikinijem u ludom ritmu, no nitko im ne poklanja narocitu pažnju jer se iza njih otkriva more preplanulih djevojaka željnih zabave", navodi se u tekstu.

Zrce je postalo party centar, ne samo za mlade Hrvate, vec i za tisuce mladih iz citavog svijeta koji traže sunce i vrhunske DJ zvijezde. Autorica teksta oduševljena je pristupacnim cijenama te navodi da trodnevni ulaz u Papayu stoji 258 kuna, stol u VIP loži 750 kuna te da hladno pivo ne stoji više od 15 kuna.

Ipak, zabava nije sve na Pagu. U tekstu se podsjeca na burnu hrvatsku prošlost i brojne osvajace, hvali sjajne plaže, paški sir, spominje paški karneval i originalnu narodnu nošnju.


Podijeli: Facebook Twiter