Zoran Vulic stigao u Pulu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši "Istre 1961" dobit ce vec cetvrtog trenera ove sezone. Ocekuje se da ce to biti Zoran Vulic, pod cijim su ravnanjem "zeleno - žuti" proteklog proljeca u 12 utakmica osvojili 22 boda što je bilo dovoljno za prvoligaški ostanak, i koji je stigao veceras u Pulu na pregovore.

- Clanovi Izvršnog odbora jednoglasno su bili za povratak Vulica na klupu naše momcadi. Odluceno je da mu ponudimo ugovor na dvije i pol godine, a s njim u tandemu dolazi i Mladen Pralija koji ce mu biti prvi pomocnik. Vulic ce odsad uz sportskog direktora Ivana Kurtovica i predsjednika Šceglova biti zadužen za vodenje sportske politike kluba - u kratkim je crtama odluke sa sjednice IO-a prenio ?ino Radolovic.

Tako bi vec u srijedu splitski trener trebao dogovoriti sve detalje oko ponovnog preuzimanja pulskog prvoligaša, staviti potpis na novi ugovor, ali se istovremeno obavezati da uz predsjednika i sportskog direktora kroji i kompletnu sportsku politiku kluba na Verudi.

Ovim potonjim su mu zapravo dane ovlasti da pokuša vec na zimu, bude li potrebno, dovesti pojacanja kojima bi se nastojalo opet spasiti "Istru 1961" ispadanja iz prvoligaškog društva. Nimalo jednostavan zadatak, ali ako ovog trenutka postoji trener koji bi ga mogao ispuniti onda je to upravo Vulic. Poznaje veliku vecinu igraca, zna kako iz njih izvuci maksimum, a u startu ce moci racunati i na ogroman kredit i uprave i publike.


Podijeli: Facebook Twiter