Zoran Šprajc najbolji i najpopularniji novinar

Po riječima direktora Festivala Tome Ricova, festival je ispunio očekivanja i oduševio posjetitelje
Po riječima direktora Festivala Tome Ricova, festival je ispunio očekivanja i oduševio posjetitelje

Da ga nema trebalo bi ga izmisliti, najčešći su komentari gledatelja na novinarsko-uredničke bravure iznimnog Zorana Šprajca s RTL-a, čiji se način iskazivanja vijesti i događaja nerijetko danima prepričava u javnosti (spomenimo samo onu legendarnu - "tu i tamo se počešite po testisima, naravno tko ih ima i laka vam noć".

Prisutan i konstantan

No, srećom Šprajc je već izmišljen, prisutan i konstantan pa ne čudi da je na Weekend Media Festivalu proglašen najpopularnijim i najboljim novinarom u televizijskoj kategoriji. Upravo, nagradu za najpopularnijeg novinara dodijelili su mu gledatelji, a nagradu za najboljeg novinara u TV kategoriji struka.

- Nagrade su počele dolaziti zadnje dvije godine (lani je proglašen najboljim novinarom televizije, op. a), otkad radim RTL Direkt, što je znak da nije samo do mene nego i do svih mojih kolega s kojim surađujem, rekao Zoran Šprajc.

Idealno mjesto

Inače, Weekend Media Festival idealno je mjesto i za nagrađivanja. Podsjećamo, riječ je o devetom po redu najvećem događanju medijske i komunikacijske industrije u regiji, koji je u Rovinju od 22. do 25. rujna ugostio 154 govornika i više od četiri tisuće medijskih, marketinških i PR profesionalaca.

Po riječima direktora Festivala Tome Ricova, "Festival je ispunio očekivanja, oduševio posjetitelje i ponovno uspio sam sebi podići ljestvicu u kvantiteti i kvaliteti sadržaja, što će ujedno biti i dobra priprema za jubilarno 10. izdanje". I ova Weekend Media održana je pod pokroviteljstvom Adrisa i u prostorima ex Tvornice duhana Rovinj. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter