Zoran Predin udario suca nakon utakmice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slovenski kantautor Zoran Predin izjavio je u četvrtak da se srami i ispričava zbog incidenta koji je u srijedu navečer napravio na kraju košarkaške utakmice Eurocupa Union Olimpija - Budivelnik u Ljubljani, udarivši jednog od sudaca šakom u glavu.

"Jako me je sram, nadam se da će mi narod oprostiti. Nisam huligan nego pjevač i pjesnik. Ne znam kako se dogodilo da izgubim kontrolu nad sobom i tako se ponašam. Ispričavam se sucu, nisam ga namjeravao udariti ni ozlijediti, te klubu i navijačima, osobito mlađima kojima sam bio loš primjer", rekao je Predin u četvrtak i dodao da je vidio kakvu je glupost napravio tek kad je nakon utakmice pogledao videosnimku događaja.

Predin je ljubitelj košarke i redovito prati utakmice ljubljanskog kluba Union Olimpije koji je u srijedu na domaćem terenu izgubio tijesnim rezultatom 83:87 od ukrajinske ekipe Budivelnika iz Kijeva, u svojoj zadnjoj utakmici u europskom pokalu Eurocupu.

Nezadovoljni suđenjem u zadnjim minutama, kad se utakmica odlučivala, neki od domaćih navijača opkolili su nakon utakmice suce meča, a u teren je uletio i Predin, te prišao sucima i jednog od njih s leđa udario jakim udarcem šake u glavu.

Policija je nakon događaja napisala zapisnik i prijavila Predina kojemu je naplaćena globa zbog izazvanog incidenta. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter