Žongleri i akrobati zavladali porečkim ulicama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi ovogodišnji Circus In the City by Cirkobalkana u sklopu festivala Poreč Open Air započeo je šetnjom gradom u popodnevnim satima, a završio velikim cabaret showom na ljetnoj pozornici. Šetači su tako u utorak uživali su u akrobatskim točkama, showu s vatrom i atraktivnim vještinama spretnih cirkusanata koji su pokušali održavati ravnotežu na žici, biciklirali su na jednom kotaču i izvodili vratolomije.

Izvođači obučeni u starinske kupaće kostime s raznim popratnim rekvizitima animirali su i nasmijavali okupljene te ih poveli na rivu na nastup pun smijeha i interaktivnog sadržaja.

Osim toga, u atmosferi zalaska sunca i uz kokice krenuo je i Open Air Cinema kao dio programa Cinema and Theatre. Ljubitelji filma će tako svaku večer u 21 sat u vrtu Ville Polesini ili na porečkoj šetnici gledati filmske hitove raznih žanrova.

Najmlađe će obradovati "Bal princeza"“ koji će se odvijati svakog četvrta na otoku Sveti Nikola u 20.15 sati. Djeca će upoznati princa i princezu, fotografirati se s omiljenim likovima iz crtanih filmova i maskirati se, a oni odvažniji sudjelovat će i u plesnoj i radionici mačevanja. Ulaz je u potpunosti besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prethodno se prijaviti na službenoj internet stranici Poreč Open Air festivala. Cijeli program dostupan je na www.porecopenair.com, a više informacija o programu festivala i na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/PorecOpenAirFestival. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter