Žminjska Arena: Legenda Mišo i doček u podne

Najavljen bogat božićno-novogodišnji program u Žminju (M. MEDIĆ)
Najavljen bogat božićno-novogodišnji program u Žminju (M. MEDIĆ)

Doček Nove godine točno u podne 31. prosinca iznenađenje je koje su organizatori božićno-novogodišnjeg programa u Žminju otkrili na drugog konferenciji za novinare održanoj u agroturizmu Ferlin u Gržinima. Iznova su predstavili bogat program čija je okosnica nastup Mate Miše Kovača. Cjelovečernji koncert održat će se 22. prosinca u žminjskoj Areni, velikom šatoru koji će se postaviti preko puta Osnovne škole Vladimira Gortana. Ondje će se održavati i ostali programi, a svi večernji koncerti počinju u 22 sata.

- Doček u podne namijenjen je svim uzrastima. U 9 počinje program namijenjen najmlađima. Nastupat će iluzionist Magic Albin, a u 10 sati počinje zabavni program uz nastupe grupa The Night Express, Replay Band i Alena Vitasovića te Amaro Banda do 16 sati. Na sva ta događanja posljednjeg dana u godini ulaz je slobodan, rekao je Veseljko Buić, glazbeni promotor žminjskih manifestacija.

Prosinačka događanja u Žminju počinju u subotu, 15. prosinca nastupom splitske grupe Dalmatino, a u subotu 22. prosinca nastupa Mate Mišo Kovač koji je posljednji put gostovao u Žminju prije 36 godina.

Tradicionalni božićni koncert u župnoj crkvi svetog Mihovila održat će se 26. prosinca s početkom u 17 sati, a nastupit će članovi crkvenog zbora i njihovi gosti, dok je za 29. prosinca zakazan koncert Dražena Zečića.

Koncert Dalmatina košta 30 kuna, ulaznica za koncert Miše Kovača u pretprodaji je 90, a na dan koncerta 110 kuna, dok za koncert Dražena Zečića treba izdvojiti 50 kuna. Atmosferu na sva tri koncerta zagrijavat će Amaro bend. (M. MEDIĆ)

I Neda Ukraden stiže u Žminj
Neda Ukraden u Areni Žminj gostuje 21. prosinca, a na tom koncertu u organizaciji tvrtke Apareo iz Žminja, koji počinje u 22 sata, nastupaju i The Night Express Bend, Sergio Valić, a prisutne će zabavljati DJ Nikola z Kukurini.


Podijeli: Facebook Twiter