Žminj: Koncerta Nede Ukraden (ne)će biti?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Praktički u posljednji trenutak, jutros je doveden u pitanje večerašnji koncert Nede Ukraden u Žminju, koji je najavljen još proteklog tjedna u organizaciji tvrtke Appareo. Saznali smo da organizator Davor Božac nije potpisao ugovor o nastupu Nede Ukraden u tzv. žminjskoj areni, a u slučaj je upletena čak i policija!

Naime, Veseljko Buić, čija je agencija VIB organizator svih događaja u Areni Žminju, kazao nam je da je oko 9.25 sati pozvao policiju jer je Božac vikao na njega i djelatnike, a onda je razbio dvoja ulazna vrata u areni te strujni ormarić.

- Mi smo zakupci Arene i u tom prostoru organiziramo sve manifestacije do kraja godine. S firmom Appareo Davora Bošca koja organizira koncert Nede Ukraden trebali smo, ali nismo potpisali ugovor jer on to nije želio, pa tog koncerta u Areni neće biti. Ne znam hoće li koncert biti održan negdje drugdje, kratko nam je poslijepodne rekao Buić.

Zbog Davora Bošca koji je upao u redakciju Glasa Istre i vikao na novinare, a potom i u redakciju HRT-Radio Pule u zgradi na Rivi 10 u Puli gdje je uznemirivao djelatnike radija, također je pozivana policija, i to u srijedu i četvrtak. Policija je danas pokušala stupiti u kontakt s Bošcem da razjasni što se dogodilo u Žminju, no do poslijepodneva nisu imali uspjeha. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter