Žminj: Istrani vole Stavrosa

Stavros u Žminju (N. O. R.)
Stavros u Žminju (N. O. R.)

Stavros i Istra javno se vole. Koncert u žminjskoj Areni, ponovno je to dokazao dobrim odzivom fanova, koji su usprkos nedavno održanom buzetskom nastupu i u Žminj došli ne bi li zaplesali i zapjevali s kraljem zabavne glazbe.

Koncertnu je večer, u kojoj je jedan od refrena bio i "ruke gore" te "gibamo se livo-desno", popularni je Dalmatinac sa zagrebačkom adresom započeo starim dobro znanim hitom "Ona me ostavlja", ne bi li svakom sljedećom sve prisutne, i to mic po mic, natjerao da i sami puste glas. Uslijedile su i brojne njegove uspješnice, koje je zdušno i s puno zarazne energije otpjevao u dva seta.

Ovim je nastupom popularni Staki potvrdio da mu u zabavi i kontaktu s publikom nema ravnog te da je svaki njegov koncert, bez obzira na to slušamo li ga ili ne pod obavezno, mjesto na kojemu će se osjetiti dobre vibracije i gdje će nam noge poletjeti same od sebe. Koncertna je večer iskorištena i za promociju njegovog novog hita "Južnije, malo tužnije", koja je baš kao i ostali hitovi i u Istri "pala na plodno tlo".

Stavros je potvrdio sve ono što se o njemu priča. Veliki je perfekcionist i profesionalac u svemu što radi. Pritom je sasvim nevažno pjeva li, bubnja ili skija. (Napisala i snimila: N. O. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter