Zlostavljao je otac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pjevacica Christina Aguilera u nedavnom je intervjuu za TV emisiju "E!" prvi put javno govorila o svojem odrastanju uz nasilnog oca. Njen otac Fausto bio je vojni casnik i zagorcao je život svojoj obitelji nasilnim ponašanjem. Pjevacica kaže da je koristila glazbu kao bijeg od traume koju je doživljavala kad ju je otac tukao.

"Bila sam svjedokom mnogih neugodnih stvari, naguravanja, svadanja i tucnjava. Dok sam odrastala, nisam se osjecala sigurnom. Osjecaj da ste nemocni najgori je osjecaj na svijetu. Okrenula sam se pjevanju koje mi je bilo bijeg od stvarnosti. Bol kod kuce bio je poticaj za pronalaženje ljubavi prema glazbi", kazala je Aguilera.



Danas 28-godišnja Christina kaže da ju je otac cesto molio za oprost, no ona mu ga nije dala jer ne želi imati nikakve veze s njim. "Nakratko sam ga primila natrag u svoj život, ali ubrzo sam shvatila da mu u njemu nije mjesto", ispricala je Christina. Godine 2002. Fausto je porekao da je ikada fizicki maltretirao Christinu i njezinu sestru Rachel.

Christina, koja je u sretnom braku i ima sina, priprema svoj glumacki debi. Rijec je o mjuziklu "Burlesque" u kojem ce uz nju glumiti i legendarna Cher. Film ce režirati Steven Antin, a snimanje pocinje u studenome. Inace, Christina priprema i novi studijski album, na kojemu suraduje s Mijom i Santigoldom.


Podijeli: Facebook Twiter