Zlatni zub: Megauradak Stelka i Gregurovica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Peta vecer festivala smijeha i komedije Zlatni zub protekla je u znaku monokomedije "Ja" i odlicnog dvojca porecke udruge mladih USB - glumca Glena Stelka i redatelja Gordana Gregurovica.

Monokomedija, pogotovo ona koja, kao u ovom slucaju, traje više od sat vremena, za jednog amaterskog glumca nije nimalo lak zadatak, ali 24-godišnji Stelko iskazao se kao izvrstan glumac koji je tijekom cijele predstave držao pažnju publike i izmamio srdacan smijeh i aplauze.

Okosnicu price cini sastanak dvoje mladih koji su se upoznali preko chata i svi njegovi momenti, koje je Stelko zacinio s pravom dozom humora i prikazao situacije u kojima su se svi, barem jednom, našli.

Stelko se iskazao spontanom glumom, talentom, dikcijom i pokazao da se na kazališnim daskama snalazi kao riba u vodi.

Gregurovic i on u cari teatra uronili su još prije deset godina kroz razne školske predstave, od Lidrana do Zlatnog zuba i mjuzikla Giostre. Ne cudi stoga što redovito osvajaju nagrade Zlatnog zuba, publika ih voli. Veseli cinjenica da Porec ima mlade talentirane glumce, koji ih, volonterski, svake godine razvesele novim iznenadenjem. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter