Zlatne plakete rockim amaterima i bocarima Trija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kulturno-umjetnicko društvo Istarski željeznicar iz Roca, koje slavi 50-godišnjicu osnutka, ovogodišnji je dobitnik Zlatne plakete. Za narocite zasluge i izuzetne rezultate te doprinos u razvoju buzetskog podrucja vijecnici su na sinocnjoj sjednici Gradskog vijeca tu nagradu dodijelili i bocarskom klubu Trio Buzet, dvostrukom prvaku Hrvatske, peterostrukom pobjedniku hrvatskog kupa te prvaku Europe.

Srebrna plaketa dodijeljena je obrtu za gradevinarstvo Ljube Šculca, cime je vrednovan doprinos obrtnika koji desetak godina besplatno radi na svim zahvatima koje Grad sufinancira na Vrhuvštini. Nagradu Grada Buzeta za zapažene rezultate dobili su profesori Srednje škole Marija Pavletic i Božo Tolušic, a pohvalnice su dodijeljene uspješnim gimnazijalkama Beti Bašic i Matei Cerovac te clanovima juniorske momcadi NK-a Buzet, osvajacima prvog mjesta u 1. županijskoj ligi juniora.

Priznanja ce se nagradenima uruciti na svecanoj sjednici vijeca koja ce se održati 11. rujna u povodu Dana Buzeta, tradicijske Subotine.


Podijeli: Facebook Twiter