"Zlatna prašina" Nevena Praštala


U Konobi Volte u Kozarima pred oko sto i pedeset uzvanika proteklog je vikenda predstavljena "Zlatna prašina", nova pjesma i spot Buzećana Nevena Praštala. Za najnoviju glazbenu uzdanicu, mladog pjevača, tekst je napisao Bratislav Zlatanović, dok glazbu i aranžman potpisuje Marin Seko iz Banana banda. Spot u aranžmanu Heraklo produkcije snimao se u naselju Paladini, na obroncima akumulacije Butoniga, u Villi Maslini kao i u Konobi Volte u Kozarima. "Zlatna prašina" pjesma je ljubavne tematike i treća Praštalova pjesma, kojoj je prethodio glazbeni prvijenac "Suzama ću plaćati račune" a potom i pjesma "Nemam ja srce za bacanje".

Promociju Praštalove treće pjesme i prvog spota uveličao je prateći Riballta band, a mladog Buzećana koji polako probija led na istarskoj glazbenoj sceni svojim dolaskom podržali su Trio Feralić, glazbeni kolega Elio Pisak, ali i političke snage; gradonačelnik Buzeta Siniša Žulić i načelnik Cerovlja Emil Daus.

Mladi Buzećan koji se u glazbene vode ozbiljnije upustio prije tri godine, promocijom svoje najnovije pjesme obilježio je početak jednog nadasve uspješnog razdoblja koje bi mu konačno moglo odškrinuti vrata novih nastupa. Tijekom ove godine planira izdati čak tri nove pjesme, među njima jedan duet, a povjerio nam je da će se jedna od pjesama zvati "Kome se svetiš živote moj".

Promociju "Zlatne prašine" podržalo je puno sponzora, a Praštalo se sponzorskoj podršci nada i prilikom snimanja novih pjesama jer je to kako kaže - nadasve skup "sport". (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter