Zlatna koza dizajneru Buriću i PR agentici Goeschl


Na zaključnom godišnjem turističkom skupu Turistički forum Zeleni Mediteran u hotelu Lone u Rovinju koji svake godine organizira županijska Turistička zajednica podijeljene su godišnje turističke nagrade Zlatna Koza-Capra d'oro. Ove godine za izuzetan doprinos u promociji istarskog turizma ta je godišnja nagrada išla u ruke pulskog dizajnera Željka Burića koji je zaslužan oblikovanje brojnih promotivnih materijala županijskog TZ-a, međutim nije bio u prilici preuzeti nagradu.

Drugu je nagradu dobila PR agentica Katharina Göschl, vlasnica tvrtke KG Media sa sjedištem u Obertrumu za izuzetan doprinos promociji istarskog turizma diljem Europe koja se ovom prilikom zahvalila na dvadesetogodišnjoj suradnji s TZ-om Istre. Ujedno ova tvrtka surađuje po pitanju promocije s istarskim lokalnim turističkim zajednicama te hotelskim kućama.

-Poslovni i prijateljski odnos s TZ-om županije potječe od 1994. godine kada je osnovana moja tvrtka i kada je tadašnji direktor TZ-a Veljko Ostojić dao svoje povjerenje u moj rad i znanje. Naša se veza nastavila do danas kroz dobre i loše dane, ali uvijek s poštovanjem i kroz suradnju s ostalim direktorima TZ-a županije. Kroz to vrijeme KG Media se razvila od agencije koja se bavila isključivo oglašavanjem u tiskanim medijima do oglašavačke agencije koja veliki naglasak na online mogućnosti promocije, kazala je Goeschl. (Barbara BAN)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE


Podijeli: Facebook Twiter