Zlatna Jelena Vukovic ponos Pule i Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dostojanstven docek, kakav veliki sportaši i zaslužuju, prireden je u cetvrtak za Jelenu Vukovic, osvajacicu zlatne i broncane medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Bangaloreu u Indiji. Docek su priredili Društvo distroficara Istre i Zadruga osoba s invaliditetom, koji su ujedno i sponzori ove vrhunske sportašice.

Naglasivši velik uspjeh pulske sportašice, Davor Komar, predsjednik Društva distroficara Istre, istaknuo je da je to velik doseg i za samo Društvo u kojem je Vukovic neprikosnovena kada je u pitanju sport. Njezin uspjeh, naglasio je, primjer je i za ostale koji ce danas-sutra krenuti put natjecanja.

Vukovic je u ime Grada docekala Silvija Hrelja, procelnica Odjela za socijalnu skrb i zdravstvo, najavivši novi, službeni, prijem kojim ce se Grad zahvaliti zlatnoj sportašici.



- Nakon silnih poruka podrške u kojima su svi pokazali da su uz mene, ja sam na natjecanje otišla potpuno mirna i opuštena, rekla je na doceku Vukovic i istaknula poruku župana Ivana Jakovcica koji joj je napisao da je ponos Pule i Istre. Nadam se, nastavila je zlatna atleticarka, da ce u buducnosti ovakvih doceka biti još.

Docek su uljepšali Djed Božicnjak i cetverogodišnja zvijezda Supertalent showa, bubnjar Lenny Damjanic iz Žminja, koji je u pratnju oca bio zadužen za glazbeni dio doceka, a i sama Jelena je uzela gitaru u ruke te zasvirala s Lennyjem.


Podijeli: Facebook Twiter