Zlatko Sudac zaradio 1,5 milijuna kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Velecasni Zlatko Sudac za jedne je stigmatik, iscjelitelj i karizmatik, za druge tek šarlatan, a za trece bi mogao lako postati poduzetnicki idol, ideal i uzor! Jer, ako se lik i djelo kontroverznog svecenika gleda kroz prihode njegove tvrtke Joshua, i to u recesijskoj 2009. godini, nesumnjiva je istina da je Zlatko Sudac uspješan poduzetnik vrijedan Zlatne kune s obzirom na to da su mu prihodi tvrtke bili oko 2,9 milijuna kuna, a dobit 1,5 milijuna kuna.

Odluka da 2008. godine osnuje izdavacku tvrtku Joshua, koja je objavila knjigu Dunje Ujevic "Zlatko Sudac, razgovori", ocito je bila pun pogodak. Uostalom, premda registrirana krajem 2008. godine, tvrtka je i tu godinu ostvarila znacajnu dobit. Definitivan procvat donosi, medutim, 2009. godina jamacno i stoga što osim spomenute knjige tvrtka objavljuje i CD "Put, istina i život".

Na CD-u koji nastaje pod paskom provjerena hitmejkera Zrinka Tutica, velecasni Sudac autor je glazbe i tekstova za pet pjesama. Cuje ga se i kako pjeva uz svog suradnika, kantautora i teologa Ivana Puljica te našu poznatu pjevacicu Maju Blagdan, a i na omotu je prikazan kako, poput Isusa, hoda po vodi izmedu spomenutog dvojca.

Da se pak radilo i radi o iznimno kurentnom i potentnom projektu, potvrduje i cinjenica da je to prvi CD duhovne glazbe koji se uredno moglo kupiti i na blagajnama trgovackog lanca Konzum.

Ocito je stoga da je tvrtci registriranoj za izdavaštvo i tisak, kojoj je velecasni Sudac jedini osnivac, a prokurist nekadašnji ministar pravosuda Bosiljko Mišetic, samo nebo granica. Zaradu, doduše, za sada nose samo knjige i CD-ovi, ali s obzirom na svekolike talente što ih velecasni Sudac baštini, nema sumnje da ce i ponuda i zarada samo rasti.


Podijeli: Facebook Twiter