Zlatko Pejaković oduševio publiku u žminjskoj Areni


Očekivano, Arena Žminj i sinoć je usprkos lošem vremenu i kiši bila glavno mjesto okupljanja, ovog puta poklonika i brojnih fanova Zlatka Pejakovića, čija je estradna zvijezda, kako se to moglo čuti, ali i doživjeti, punih četrdeset pet godina sjaji jedinstvenim i neupitnim sjajem. 

O njegovoj omiljenosti među Istranima ne treba trošiti ni slova ni papira. Dovoljno je reći da su sve njegove pjesme, a pošteno je i dodati hit do hita, bivale ispjevani uz svesrdnu suradnju publike, kojoj ovaj Osječanin nije trebao davati ni poticaj ni upute. Spontano i bez zamolbe publika si nije štedjela glasnice, a ruke, kao neizostavna koreografija gotovo svih njegovih pjesma, bile su cijelo vrijeme u zraku.

Mnogi su parovi, neovisno o godinama, upravo koncert autora legendarnih "Čergi" iskoristili za noćni život, provod i ples.  Atmosfera je na trenutke više negoli na koncert podsjećala na  dobru novogodišnju zabavu u kojoj je jedini imperativ - ludo se provesti.

Iskusni glazbenik publici je i dao ono što je od njega i očekivala. Redale su se brojne Pejakovićeve uspješnice - "Nisam te zaboravio", "Rujno vino", "Odgovori, odgovori", "Ako odem prijatelji", "Samo jednu želju imam", "Živio bi kao kralj" pa do odličnih izvedbi Jelavićevog velikog hita iz 81. godine "Majko stara" te evergrina "Zelene oči".

Koncertna je večer uz "doviđenja" i poziv za sljedeće druženje  okončana hitom "Misli svatko da je meni lako", nakon čega je pozornicu preuzela grupa Night express. (N. O. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter