Žižić i Vuković vraćeni u rad sa suigračima

VRAĆEN U MOMČAD - Josip Vuković (M. MIJOŠEK)
VRAĆEN U MOMČAD - Josip Vuković (M. MIJOŠEK)

Odradili su jučer nogometaši Istre 1961 jedan trening, onaj popodnevni u Štinjanu. Uoči polaska na "Fortin" okupljali su se "zeleno-žuti" na "Drosini" i presvlačili se, te uzimali sve potrebne rekvizite za trening. Sa suigračima je tako stigao i "kažnjeni" standardni stoper Puljana Nikola Žižić kojega je, skupa s Josipom Vukovićem, trener Andrej Panadić nakon blamaže u susretu s Lokomotivom udaljio s treninga prve momčadi zbog pritužbi na umor. Uoči novog treninga splitski stoper nije želio govoriti.

- Nemojte se ljutiti, ali ne bi davao izjave - jedino je što je, pristojno, rekao Žižić. Očito je i on iščekivao daljnji razvoj događaja, a u takvim situacijama "kriva riječ" može biti pogubna.

Trener Panadić je pak, u prolazu, "nabacio" kako Žižića i Vukovića nije "prekrižio" za splitsko gostovanje, već će ih vratiti u rad s ostatkom momčadi ukoliko vidi promjenu u njihovom radu.

I ta je željena promjena očito viđena u Štinjanu, jer je i "kažnjeni dvojac" odradio trening sa suigračima.

- Vratio sam i Žižića i Vukovića u rad s ostatkom momčadi, zapravo, sami su se svojim ponašanjem na treningu vratili u momčad. Na ovom su treningu svi "jurili 100 na sat" i sad mi samo preostaje vidjeti hoće li u istom ritmu nastaviti i tijekom idućih treninga do polaska za Split - rekao je trener Andrej Panadić, dodavši kako je zasad izvan treninga tek golman Vanja Iveša koji ima temperaturu. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter