Zion Train otvara Punta Christo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanski dub pioniri Zion Train nastupit će 20. svibnja na tvrđavi Punta Christo u povodu otvaranja nove sezone tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem na dva floora. Uz Zion Train na 'Seasplash flooru" nastupit će još pulske snage Munchies Sound System, Pulap Reggae Station, Arboretum Kolektiv i Bradda Selecta, dok "Slurp" floor predvodi Slovenka Tea Vučković, uz Life4funk, Bebetta, Richa i Joesa. Teu Vučković odlikuje pozitivna energija, veliki izbor finih traka i jedinstven osjećaj za kontrolu publike. Nakon osvajanja slovenskih plesnih podija, nastupala je na partijima i festivalima diljem Europe, a puštala je glazbu uz DJ-eve poput Svena Vatha, DJ Rusha, Umeka…

Početak nove sezone uveličat će se otkrivanjem murala posvećenog Zion Trainu, autora Marka Vojnića, čije je nastajanje inspirirano njihovim radom, kao i prvim nastupom Zion Traina na ovoj lokaciji, na premijernom izdanju Seasplash festivala 2003. godine. Ovaj put u Pulu dolaze Neil Perch u live dub mixu, i Dubdadda za mikrofonom. Aktualno izdanje Zion Traina je dvostruki album "Versions", koji sadrži remixeve pjesama s dva prethodna albuma "State Of Mind" i "Land Of The Blind", a za iduću, 2018. godinu najavljuju veliku turneju u povodu 30 godina postojanja. Dosad su s više od 2.500 nastupa posjetili najveće svjetske klupske i festivalske pozornice te i dalje vode izdavačke etikete Universal Egg i Deep Root, i svoj Abassi Hi Power sound system.

Ovog ljeta na tvrđavi Punta Christo predstoji nova serija jednomjesečnih izdanja Slurp! festivala, jubilarno 15. izdanje Seasplash festivala, 6. Dimensions festival te na kraju sezone jubilarni 10. Outlook festival, a na raspredu su još klupske večeri, partiji, koncerti, izložbe, projekcije filmova na krovu utvrde. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter