Zimski Slurp u atraktivnom hangaru Svetice

Hangar jedinstvene drvene konstrukcije (Arhiva/S. R.)
Hangar jedinstvene drvene konstrukcije (Arhiva/S. R.)

Glazbena scena u Puli od subote će biti bogatija za jednu atraktivnu lokaciju. Riječ je o hangaru bivšeg vojnog kompleksa Svetica u Šišanu u kojem će se u subotu, od 22 sata do jutra, održati prvo zimsko izdanje festivala elektronske glazbe Slurp.

Na subotnjem događaju nazvanom Slurp Hangar Rave nastupit će istaknuti hrvatski DJ-evi Tom Jay, Lemon, Make, Boodale, Adoo, XXL, Rich i Bebetto. Cijena ulaznice do ponoći je 30, a nakon ponoći 40 kuna.

Produkciju prvog u nizu zimskih partyja u hangaru potpisuju Seasplash i Pozitivan ritam, uz suorganizaciju udruge Svetica. Festival Slurp dosad se održavao u ljetnim mjesecima na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo.

Svetica (Monte Madonna) bivši je vojni kompleks izgrađen ispod istoimenog brda koji se nalazi istočno od Šišana. Hangar je jedinstven zbog konstrukcije po uzoru na pčelinje saće. Ovo je jedinstven primjerak drvenog hangara napravljenog po uzoru na slične američke objekte i jedini je takav vojni objekt očuvan u Puli. Organizatori ističu da će odlična akustika te dodatno uređenje i grijanje pružati odličnu platformu za razne zabavne i kulturne sadržaje. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter