Zimski režim prikupljanja i odvoza otpada

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na području općine Medulin sutra prelaze na zimski režim sakupljanja i odvoza otpada za mještane općine koji su obuhvaćeni sustavom odvoza otpada po modelu "Od vrata do vrata". Danas se skuplja plastika, a nakon toga svakog drugog četvrtka. Prvo iduće sakupljanje miješanog komunalnog otpada bit će u utorak, 19. rujna, i nastavlja se jednom tjedno, svakog utorka. Iduće sakupljanje papira je 20. rujna, a nakon toga svake druge srijede. Sakupljanje stakla i metala će se odvijati posljednje subote u mjesecu. Iz ugostiteljskih objekata kojima se u ljetnim mjesecima otpad sakupljao svakodnevno odvoz će se do daljnjega obavljati utorkom, četvrtkom i subotom.

Od ponedjeljka 18. rujna, ponovno kreće s radom i mobilno reciklažno dvorište, a prvo naselje po rasporedu su Banjole. Raspored kretanja mobilnog reciklažnog dvorišta svim je kućanstvima podijeljen početkom godine, a može se pronaći i na web stranici www.medekoservis.hr.

Stanovnici općine Medulin mogu u sabirnoj stanici Med Eko Servisa na lokaciji Kamik b.b. (iza benzinske pumpe) od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 19 sati te subotom od 7 do17 sati, uz predočenje osobnih dokumenata, odložiti sve vrste otpada u za to pripremljene sabirne kontejnere, a prema uputama djelatnika koji kontrolira odlaganje otpada na sabirnoj stanici. (C. B. G.)


Podijeli: Facebook Twiter