Zimski look ljetne haljine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nestaje granica izmedu godišnjih doba pa se dio ljetnih krpica vrlo lako može uklopiti u jesenski i zimski outfit. A u ova krizna vremena to je veliki plus i za naš poluprazan novcanik. Toga su u modnom svijetu kreatori svjesni vec nekoliko sezona, a to je pomalo vec postalo dio naše modne svakodnevnice. Zato dio ljetne garderobe nemojte pospremati.

Ljetne haljinice šarenih boja, cvjetnih i životinjskih uzoraka u jesenskim danima ce doživljavati pravu mladost. Da je trikotaža itekako moderna ove sezone pokazuje i to da se takve lagane haljinice cešce kombiniraju s debljim džemperima nego sa ženstvenim sakoima. Upravo je ta cista suprotnost teškog i laganog ono što daje šarm ovakvim odjevnim kombinacijama.



Vuneni komadi ne moraju biti samo dugi kardigani nego su tu i slatke kratke majicice dugih ili u retro stilu tri cetvrt rukava koji su od laganog, ali toplog kašmira ili ciste runske vune. Crno je uvijek in pa tako niti ova jesensko - zimska sezona nije iznimka. Tako se mala crna haljina može utopliti najjednostavnijim crnim džemperom v izreza na kopcanje ili kratkom crvenom majicom koja ce na zagrijati ramena i završavati daleko iznad struka.



Šorc od trapera kojeg ste obožavale ljeti moci cete bez problema nositi i sada. U jesenskoj modnoj prici šorc se može spojiti s debljim carapama, cizmama, poigrati se natkoljenicama koje vire iz sara cizmama. Nadopunite to traper košuljom, nekim kožnim pojasom i za notu topline se ogrnite vunenom majom koja može "ukrasti" detalje s montgomery kaputa poput kapuljace ili zanimljivog kopcanja s kožnim detaljima.

Traper i crno u ljubavi stoje pa s takvom kombinacijom ne možete pogriješiti. Da sve skupa ne bude pomalo dosadno poigrajte se nekom maramom, rukavicama, torbom, cipelama ili šeširom.


Podijeli: Facebook Twiter