Zimske radosti i dobra zabava podno Arene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sutra se na Karolini, gdje je još u tijeku montaža dva šatora od kojih će pod jednim biti klizalište za Puljane, a u drugom velika pivnica i koncertni prostor, otvara manifestacija "Good Mood Festival". Otvaranje manifestacije najavljeno je za 17 sati, a organizatori manifestacije, uz podršku Grada Pule i Turističke zajednice Pula, su Istarska pivovara i Caffe bar Cabahia, koji su tijekom trajanja festivala, do 7. siječnja, pripremili bogat zabavno-gastronomski program.

Sutrašnje otvaranje pratit će koncertni nastup Joleta, dok će za vrijeme trajanja festivala ispred šatora biti smješten božićni sajam gdje će se u drvenim kućicama svakodnevno nuditi autohtoni istarski proizvodi, od pršuta, sireva, maslinovog ulja, tartufa, te rakija. Inače, ulaz u "Veliku pivnicu", kako je nazvan šator u kojem će se održavati koncertni nastupi, bit će besplatan, osim za koncerte kada će se prodavati po prosječnim cijenama od 50 kuna, a klizališta 25 kuna. Festival će biti otvoren svakodnevno od 9 do 24 sata, a u danima održavanja koncerata, kada će radno vrijeme biti dulje.

Osim sutrašnjeg nastupa Joleta već 12. prosinca pod Arenom će nastupiti Tomislav Bralić i klapa Intrade, a 19. prosinca Teška industrija i Slavonija band. Božić je rezerviran za X-Mass Party uz DJ-ejeve, dok je dan kasnije, 26. prosinca, najavljen nastup Jelene Rozge. Đani Stipaničev i klapa Regusacecchia će nastupiti 27. prosinca, 28. prosinca Mejaši, dok je na Silvestrovo organiziran doček Nove godine uz DJ-ejeve. Kroz cijelu manifestaciju, osim odraslih koji će tražiti nešto po svom ukusu iz programa, na svoje će doći i pulski mališani koji treću uzastopnu godinu, odnosno produžene školske praznike, mogu uživati u zimskim radostima klizanja u svom gradu. U 2012. to su činili na Verudeli, prošle godine nasuprot Veslačkom klubu, a ove podno Arene na Karolini. Grad Pula i ove je godine, kao i prethodne dvije, osigurao jutarnje sate klizališta za predškolsku i školsku djecu te sportske klubove koji će moći uživati na ledu. Prioritet su do sada imale organizirane grupe predškolskog i školskog obrazovanja. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter