Zimske gastronomsko - enološke večeri

Obrazi boškarina s bijelim tartufom (G. ČALIĆ ŠVERKO)
Obrazi boškarina s bijelim tartufom (G. ČALIĆ ŠVERKO)

Restoran Zigante u Livadama kreće sa zimskom sezonom kojom će dominirati vrhunski doživljaj okusa i mirisa Istre, poput gastronomsko enoloških večeri s istarskim proizvođačima vrhunskih vina i osebujnim menijem s tartufima. Gastronomsko- enološku sezonu otvaraju Meneghetti vina.

Kad se susretnu dva velikana, Restoran Zigante i Meneghetti vina, može se očekivati eksplozija okusa i mirisa vrhunski spremljene hrane pod kuharskom palicom chefa Damira Modrušana uz sofisticirana Meneghetti vina.

Restaurant Zigante, poznat u svjetskim razmjerima kao dom istarskog bijelog tartufa, specijaliziran je za jela s istarskim tartufom. Prvoklasno spremljena i osmišljena jela s lokalnim svježim namirnicama i istarskim tartufima, savršeno se slažu s elegancijom i profinjenošću Meneghetti vina.

Prva ovosezonska vinska večer održat će se u petak u 19.30 sati. Na meniju po cijeni od 250 kuna su mousse od sira s tartufima, aperitiv Pjenušac Meneghetti; domaća tjestenina (tagliatelle) sa svježim bijelim tartufom, Meneghetti White; obrazi istarskog boškarina u umaku od terana, mix povrća, Meneghetti Red; sladoled s tartufima i kava. (G. Č. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter