Zima u znaku smaragdno zelene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako smo jarke ljetne boje ostavili daleko za sobom, nema razloga zašto u svoj život i s dolaskom hladnijih vremenskih uvjeta ne bismo unijeli malo živosti. Jedna od ideja definitivno je smaragdno zelena boja, koja je vladala gotovo svim jesenskim pistama i ovih dana doživljava pravu renesansu.

Ova boja odlicna je za kombiniranje s crnom, ali i za stvaranje ludih color block kombinacija, a ukoliko se neckate bi li vam pristajala takva nijansa ili ne, dobra vijest je da smaragdno zelena jednako dobro izgleda uz svijetlu i tamnu put, kao i razlicite boje kose.

Luskuzni dizajnerski komadi u ovoj boji smjestili su se na kapute, cipele i torbe. Stella McCartney tako ima vrlo klasican, ali bojom zamjetan kaput, a Marni se u svom klasicnom stilu poigrao printom.

Balenciagina "City Bag" torba evoluirala je pojavivši se u gotovo svim mogucim bojama, stoga je ove zime neizostavna i smaragdno zelena nijansa, dok se Marc Jacobs može pohvaliti neodoljivim malim cluthevima, koji ce u ovoj boji zaciniti svaku kombinaciju. Charlotte Olympia sugerira platformu, kao i Brian Atwood, koji ju je sakrio unutar svojih popularnih gležnjaca.

High street po tom pitanju ne zaostaje. Na Asosu možete pronaci doslovno bilo koji komad u smaragdnoj boji, koji vam padne na pamet. Nama su za oko zapele cipkaste haljinice, koje su vrlo in ove sezone, pleteni džemperi i neodoljive midi suknje u ovoj nijansi, koje ce odlicno izgledati uz platforme ili visoke cizme do koljena.

Mnogo je i modnih dodataka u vidu pokrivala za glavu, od kojih bismo izdvojili popularni model šešira sa širokim obodom, kao i turban kapicu, koja ce vas grijati cijele zime.


Podijeli: Facebook Twiter