Zg: Koordinacija ususret utakmice Hrvatska - Srbija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ususret kvalifikacijskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Srbije, koja će se u petak 22. ožujka, igrati na maksimirskom stadionu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima održao je radni sastanak s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza na kojem su precizirane protokolarne, organizacijske i sigurnosne mjere za ovu utakmicu visokog stupnja rizika. Definiran je i hodogram aktivnosti u koji su uključene sve mjerodavne službe i institucije u Zagrebu.

"Kako se čulo, stadion je rasprodan, a javno gledanje dvoboja hrvatske i srpske reprezentacije bit će organizirano na Trgu bana Jelačića. Mjerodavne službe učinit će sve kako bi utakmica i sve popratne aktivnosti prošle u znaku sporta i u najboljem mogućem ozračju. Zagreb će, zaključeno je, i ovog puta pokazati gostoljubivost, toplinu i širom otvorena vrata", stoji u današnjem priopćenju iz ureda zagrebačkog gradonačelnika.

Osim gradonačelnika Bandića i njegovih najbližih suradnika, na sastanku u Uredu gradonačelnika, u ime HNS-a prisustvovali su izvršni predsjednik Damir Vrbanović, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, voditelj marketinga Alan Balen i predsjednik Komisije za stadione i objekte Miljenko Sakoman. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter