Žestoko a' la Popeye

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako je u petak navecer sijevalo, grmjelo i tvrdoglavo pljuštalo, pulska publika je bila još tvrdoglavija te u velikom broju došla u klub Uljanik na koncert grupe Popeye kojim su promovirali svoj friško izdani album "Cijena slobode".

Atmosferu su za pocetak zagrijali mladici iz vodnjanske grupe D.E.M. Crew izvedbama svojih stvari kao što su "Pogodi tko dolazi?", "Za sve one", "Isti san", "A šta sad?" i "Pijane budale".

Nakon njih na pozornicu su izašli Mrlja, Fere, Gianne, Žika i Nadan podigavši odmah temperaturu u velikoj sali Uljanika. Izgleda da se decki drže onog "iz neba pa u rebra" te su odmah krenuli s energicnim izvedbama dobrano oznojivši publiku koja je s njima skakala i pjevala. Unatoc 15-minutnoj iznenadnoj pauzi kad je na pozornici zbog tehnickih problema nestalo struje raspoloženje nije palo, vec je koncert nastavljen u žestokom tonu medusobnog izmjenjivanja energije benda i publike.

Na pozornici im se pridružila Tamara Obrovac u izvedbi pjesme "Delaj, delaj" te kasnije Saša Antic iz The Beat Fleeta izvevši "Riba ribi grize rep" cime su dodali malo svog "zacina" obogativši popeyevski "šugo" koji je imao sve potrebne sastojke za odlicnu atmosferu i koncert. "Ukljukani klokani", "3p", "Žmanjana dica", "Zajebi", "Pobjednicka", "Che bella citta"i "Ki ce meni ca" su samo neke od žestica koje su decki izveli sa svog novog albuma za koji su sami rekli da je svojevrsni dokaz njihovog dugogodišnjeg sazrijevanja.

Decki iz Popeyea održali su rijec te raspametili publiku odlicno pripremljenim koncertom, a sve to potvrduju dva glasna i uporna poziva na bis.


Podijeli: Facebook Twiter