Žestoki Whiskey

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mladahni bend Whiskey Strip nastupio je u subotu navecer u ugodno ispunjenom caffe baru Mimoza priuštivši okupljenima nepuna dva sata mahom autorskih skladbi s primjesama glam rocka.

"I Want It", "Last Shot", "Dead Fishes" i "Jumped Into Fire" samo su neke od 12 stvari koje su pjevac Josip, basist Mate, gitarist Nikša i bubnjar Kovac odsvirali pulskoj publici, koju su mahom cinile mlade generacije, ali je izostala bolja komunikacija s bendom koji se pak trudio zadovoljiti okupljenu publiku.

Reakcije su s vremenom došle pa je tako pored glasnih aplauza bilo i povremenog duskanja pred pozornicom. Obogativši repertoar obradama, izveli su odlicne "Holidays In The Sun" Sex Pistolsa, "Pet Cemetery" Ramonsa, "Hell,o I Love You" Doorsa i druge.

- Na proljece snimamo album s autorskim skladbama, ali još uvijek nismo odlucili kako ce se zvati. Snimit cemo ga u vlastitoj nakladi, a trenutno se i dogovaramo za neku svirku s bendom Super Sexy Flesh Eating Zombie Strippers u Rijeci, kazao nam je ponešto o planovima pjevac Josip.

Iako su reakcije publike na momente bile mlake, treba napomenuti da se energija benda nije smanjila te su do zadnje skladbe ostali vjerni svom izricaju.


Podijeli: Facebook Twiter