Žestoka sinergija u Podzemlju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Po dobrom, starom obicaju subotnja vecer u Podzemlju Rojca prošla je glasno i žestoko uz gostovanje vodnjansko-pulskog benda Popeye. Prostorija Monteparadisa bila je dupkom puna poklonika popeyevskog energicnog izricaja, a zatresla se vec s prvim žestokim rifovima. Da je kojim slucajem u prostoriji postojao termometar, živa bi se ubrzo popela preko 40 stupnjeva jer je energicna komunikacija publike i benda stvorila užarenu atmosferu koja je konstantno rasla do kraja koncerta.

"Nezaboravne greške", "Boom shaka shaka" i "Žmanjana dica" su samo neke od skladbi s njihovog posljednjeg albuma koje su potaknule pojedince da skoce na binu i zapjevaju s bendom. Da ne bi sve ostalo na novim skladbama, Popeye je na radost okupljenih izveo i jednu od svojih prvih pjesama - "Popeye" što je dodatno pojacalo pogo i headbenganje pred binom. Odlicne su reakcije izazvali izvedbom skladbe "Delaj, delaj", na kojoj inace gostuje Tamara Obrovac, a u subotu ju je odlicno zamijenio Gianne svojim prepoznatljivim vokalnim sposobnostima.

Fere, Gianne, Nadan, Mrlja i Žika protresli su svaki mišic i košcicu okupljene publike ne štedeci pritom kako svoje tako i njihove bubnjice. Da publici ni to nije bilo dosta pokazala je ovacijama i uzvicima tražeci još i ne puštajuci ih sljedecih pola sata s bine. "Vukovi umiru sami" i "Ukljukani klokani" ocito su provjereni recept za bis tako da je bend dao sve od sebe da bi zadovoljio nezasitnu publiku. A što se publike tice - da se nju pitalo, ne bi popeyevce pustila doma do jutra, što najbolje pokazuje da je koncert bio odlican.


Podijeli: Facebook Twiter