Žestina i kic na najvecem tunerskom salonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tunersko tržište u SAD-u vrijedi više od 30 milijardi dolara pa ne treba iznenadivati broj izloženih modela i novih tehnologija. Premda na tunerskom salonu u Los Angelesu u najvecem broju izlažu vece i manje tunerske kuce, svoj dio kolaca redovno prigrabe i veliki proizvodaci pa je tako ovogodišnja SEMA bila poligon za prezentaciju Fordovih, GM-ovih i Chryslerovih modela.



Dobar posao za detroitski trojac odradili su i ostali tuneri buduci da su Mustang, Camaro i Challenger bili prvi izbor automobila za tuniranje vecine izlagaca. Ljubitelji klasike vjerojatno ce znati cijeniti to što su znacajan udio na SEMA-i imali i legendarni americki automobili Muscle car i Hot rodovi iz prošlog stoljeca.



Pažnju medija i posjetitelja nisu plijenili samo doradeni automobili i mehanicki tunerski dodaci. SEMA je takoder poznata po novim trendovima u kozmetickom doradivanju automobila, a maštoviti tuneri nisu podbacili ni ove godine. Ultimativni hit – LED lampice koje svjetlošcu razlicitih boja osvjetljavaju monstruozno velike felge da se slucajno ne biste provezli neopaženo.


Podijeli: Facebook Twiter