Željko Joksimović otvara sezonu u LMC-u

Željko Joksimović (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)
Željko Joksimović (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)

Predstavnici Lighthouse Music Cluba, koji se nalazi na cesti između Vodnjana i Bala, najavili su danas u pulskoj Komunalnoj palači novu sezonu, koja se službeno otvara 1. lipnja nastupom Željka Joksimovića, iako prvi događaji kreću ranije, primjerice 24. svibnja kada za maturante nastupa Jole.

I ove godine bit će nastupa za ljubitelje popa i elektronske glazbe. Potvrđen je i nastup Plavog orkestra, koji će biti 15. lipnja, a 20. srpnja nastupa Aca Lukas. Bogat je i program za kolovoz: 10. kolovoza dolazi Halid Bešlić, Miroslav Škoro nastupa 24. kolovoza, dok će 31. kolovoza zapjevati Neda Ukraden. Za 9. rujna je već najavljen koncert grupe Hari Mata Hari.

Što se tiče elektronske glazbe prvi partyji su 25. svibnja uz Josepha Capriatija dok 31. svibnja miks pult preuzima Matthias Tanzmann. Ian Carey gostuje 8. lipnja, a 22. lipnja Joris Voorn, koji je prošle godine posjetitelje kluba doveo do euforije. U klubu najavljuju još pet velikih imena iz svijeta elektronske glazbe, koja zasad drže u tajnosti.

Svakog petka počevši od 7. lipnja priređuje se LMC Discotheque uz go-go performanse, barmen show, akcije i mnogobrojna iznenađenja. Novost je i prodaja ulaznica na stranici kluba www.lmcclub.com, koji registriranim korisnicima nudi brojne pogodnosti i popuste na ulaznice i pića. Također, u suradnji s autoprijevozničkom tvrtkom Brioni organiziran je i prijevoz iz Pule i Rovinja i natrag, svakog petka i subote. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter