Željela u Bruxelles, GPS je poslao u - Zagreb!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Nisam razmišljala, samo sam držala nogu na gasu", rekla je 67-godišnja Sabine Moureau koja je svoje putovanje započela ujutro u Erquelinnesu. A automobilom je krenula po svog prijatelja u Bruxelles, prenosi Flanders News.

Inače je to putovanje koje traje svega sat vremena, ali ovoga puta Sabine je putovala mnogo duže. Naime, prešla je 1.450 kilometara.

"Upalila sam GPS i upisala adresu te sam počela voziti. GPS mi se činio pomalo neobičan, kada me poslao na nekoliko zaobilaznih putova i tu je vjerojatno sve krenulo po zlu. Vidjela sam mnogo različitih znakova. Prvo na francuskom, a kasnije na njemačkom, ali nastavila sam voziti", ispričala je ova 67-godišnjakinja.

Ništa joj nije bilo posebno neobično ni kada je morala dva puta natočiti rezervoar s gorivom, ali i odspavati nekoliko sati. Napominje kako ni u jednom trenutku nije pomislila da je na pogrešnom putu.

"Tek kad sam stigla u Zagreb shvatila sam da više nisam u Belgiji", rekla je Sabine. U međuvremenu, prijatelj se snašao za prijevoz i stigao u njezin stan prije nje. Gdje je majka, pitao se i njezin sin. Ona se kući vratila tek nakon dva dana. Sin ju je potom natjerao da obeća da se više nikada neće osloniti na GPS. (Dnevnik.hr)


Podijeli: Facebook Twiter