Zeleno-žuti u Zaprešić puni optimizma

Alen Pamić (Snimio Milivoj MIJOŠEK)
Alen Pamić (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

Igrači i vodstvo Istre 1961 otputovali su danas u Karlovac odakle će sutra "skoknuti" do Zaprešića na ogled 16. kola Prve HNL. Raspoloženje u klubu i oko njega najlakše je opisati frazom: Nikad bolje. Budući da je i situacija s ozlijeđenim ili bolesnim igračima također sve bolja, zeleno-žuti su krenuli s optimizmom.

- Vidio sam po igračima tijekom treninga ovoga tjedna da su puni samopouzdanja, rastrčani i razigrani, i to nam daje za pravo da u sutrašnji susret idemo puni optimizma, svjesni svoje kvalitete - rekao je trener Igor Pamić. - Daleko od toga da je Inter slab suparnik, ali mislim da smo mi kvalitetniji i da to možemo i dokazati na travnjaku u Zaprešiću.

Glavna dvojba u pripremi ovog susreta koji počinje u 16 sati u pulskom stožeru bila je kakvu veznu liniju postaviti protiv momčadi Borimira Perkovića.

- Budući da će ovo biti drugačija utakmica od one s Vinkovčanima, zbog čega želim veću agresivnost u veznoj liniji, odlučio sam da će Blagojević igrati od prve minute. On bi uz Alena Pamića i Anđelkovića trebao osigurati agresivnost našeg srednjeg reda, ustvrdio je trener pulske momčadi. Međutim, nekolicina igrača još nisu potpuno spremni za nastup.

- Zasad imamo dvojicu igrača izvan treninga, Čaglja koji će idućeg tjedna pokušati početi trčati i Ottochiana koji bi trebao biti spreman za gostovanje u Splitu u sljedećem kolu. Dio treninga ovoga su pak tjedna preskočila četvorica, Roce, Križman, Anđelković i Alen Pamić. Oni će sutra igrati na svježinu, ali to je bio jedini način da ih sačuvam za utakmicu. Uvjeren sam da ćemo protiv Intera osvojiti sva tri boda, samo moramo iskoristiti neke njihove slabosti koje sam "snimio, zaključio je trener pulskog prvoligaša uoči osmog gostovanja sezone. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter