"Zeleno-žuti" se protiv Dinama uzdaju i u tradiciju

Igor Čagalj (D. KRAJAČ /CROPIX)
Igor Čagalj (D. KRAJAČ /CROPIX)

Posljednja dva dana sve su oči u redovima Istre 1961 bile uprte u nebo i u travnjak na "Drosini". Nakon što je odgođen prvi četvrtfinalni susret Kupa Hrvatske između Riječana i Osječana, postojala je mogućnost da niti sutrašnji, zaostali susret 17. kola Prve HNL između Istre 1961 i Dinama ne bude otvarajući susret ovoga proljeća. No, odluka o novoj odgodi susreta danas ipak nije donesena, pa će ili to suci napraviti kad dođu na "Drosinu", ili će se utakmica  u 17 sati konačno odigrati.

Neće biti lako igrati po i inače mekanoj podlozi pulskog stadiona, no u moru problema koje su "zeleno-žuti" imali tijekom ovog pripremnog razdoblja, baš loš travnjak mogao bi im sutra donijeti određenu prednost, jer ipak igraju protiv kvalitetnijeg suparnika, što znači da će na najvećim iskušenjima biti pulska obrana. Sreća u nesreći je da barem u posljednjoj liniji trener Igor Pamić nije imao toliko problema. Stoperski tandem Čagalj - Budicin zdrav je i spreman za nastup.

- Kad smo već imali toliko pehova tijekom ovih vrlo kratkih priprema u kojima nam čak deset igrača nije prošlo kompletne pripreme, barem će nam kompletnost obrane biti neka prednost. Pripreme su sad prošlost, počinje nastavak prvenstva i odmah na startu čeka nas najteži suparnik - Dinamo rekao je iskusni stoper pulskog sastava, Igor Čagalj. (Roberto CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA.


Podijeli: Facebook Twiter