Zečić: Vrijeme ljubavi i mira - dodatna nota koncertu

Dražen Zečić: Vrijeme Božića, vrijeme je ljubavi, mira i nade i to će zasigurno dati dodatnu notu koncertu
Dražen Zečić: Vrijeme Božića, vrijeme je ljubavi, mira i nade i to će zasigurno dati dodatnu notu koncertu

"Božić u Buzetu" već šestu godinu zaredom omogućava blagdanski provod uz zvijezde hrvatske estrade i nudi atraktivan zabavno-glazbeni program te pravu glazbenu feštu.

Ljubitelji dobre glazbe i još bolje zabave mogu se opustiti i zabaviti uz neke od najboljih zabavljača hrvatske i istarske glazbene scene. Danas će tako šator u Mašimovoj škuji ugostiti Dražena Zečića, a za "zagrijavanje" publike pobrinut će se ekipa iz "Nočnog skoka", skupine iz Slovenije.

Prilika je to da jedan od naših najpopularnijih kantautora zabavne glazbe i jedan od najtiražnijih hrvatskih izvođača, predstavi svoj novi album "Tvoj ću ostati". Njegov četrnaesti studijski album sadrži deset pjesama među kojima su "Prošlo podne", "Ljubio sam nevjernicu" te "Sve me više pjesme diraju".

Što ćete zapjevati publici u Buzetu?
Predstavit ću većinu pjesama s novog albuma, ali namjeravam napraviti zaista drugačiju varijantu nastupa na način kako to sada radim u Sloveniji na velikim koncertima, pjevam stare pjesme koje inače ne izvodim na koncertima, poput pjesmi "U vlaku moga života", Čovjek što prašta i voli", "Ima li vas još"…

Nastupati na blagdansku večer, kakve su to emocije?

Kod publike koja dolazi na moje koncerte uvijek se osjeća ljubav i toplina. Možda će blagdansko ozračje to još više potencirati te će ta toplina, ljubav i mir, biti dodatno prisutni kod publike. Konačno, vrijeme Božića, vrijeme je ljubavi, mira i nade i to će zasigurno dati dodatnu notu koncertu.

Veselite li se svom najnovijem nastupu u Istri?
Uvijek mi je drago kada dođem u Istru, kao da dolazim kući. Imam puno prijatelja i svaki dolazak ne doživljavam kao posao već lijepi doživljaj. U Istru ne idem kao profesionalac već u posjetu kod prijatelja dragih. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter