Zečić u Žminju tri sata zabavljao publiku


Dražen Zečić je toliko popularan u Istri, da je na koncertu u žminjskoj Areni okupio veći broj obožavatelja od nenadmašnog Mate Miše Kovača. Oko šatora preko puta škole bila je velika gužva, pa je posjetiteljima bila najveća briga gdje parkirati auto.

Publiku je zagrijevao Amaro Band, s kojima su Žminjci i njihovi gosti pjevali najpopularnije starije i novije hitove.

Zečić je dočekan klicanjem. Od početka njegovog nastupa publika je pjevala, a najglasnije su bile obožavateljice mlađe i srednje generacije, koje su se natisnule pred pozornicom.

Zečić je nastupio s posebnim ovratnikom jer su mu prikliješteni vratni živci.

Svirajući sa zadarskim Banana Bandom, koji ga prati na turnejama, majstorski je slagao hitove iz starije i novije faze svoje bogate karijere. Najviše je pjesama bilo s najnovijih albuma. Tako je izveo najpoznatije hitove s četrnaestog albuma "U čast svim dobrim ljudima" te najnovijeg iz 2011. "Crni kralj i bijela dama", koje najbolje poznaje mlada publika.

Zečić je pjevajući zaboravio na bol pa je na pozornici izdržao gotovo tri sata. U kratkoj pauzi na pola koncerta zamijenio ga je Opatijac Mauro Staraj, koji nakon dugogodišnjih nastupa u Koktelsima gradi samostalnu glazbenu karijeru.

Poznata je ljubav Dražena Zečića i istarske publike, pred kojom često nastupa. Popularni pjevač puni dvorane diljem Hrvatske već dva desetljeća, od kada se kao tekstopisac Mate Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Mate Bulića i drugih odlučio za pjevačku karijeru.

Ovogodišnji bogati božićno-novogodišnji program u Areni završava prvim podnevnim dočekom Nove godine u Žminju. Od 9 sati sutra u grijanom šatoru odvijat će se dječji program, a nastupit će iluzionist Magic Albin.

U 10 sati u šatoru će redom nastupati The Night Express, Alen Vitasović, Raplay Band i Amaro Band, a ulaz se ne naplaćuje. (Napisao i snimio Aldo POKRAJAC)


Podijeli: Facebook Twiter