Zecic i Grdovic 24. kolovoza u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu "Koncerta legendi" - umaškog nastupa Dražena Zecica i Mladena Grdovica - u utorak je u Puli održana konferencija za novinare.

Dva kralja zabavne glazbe nastupit ce 24. kolovoza na ATP stadionu u turistickom naselju Stella Maris u Umagu u 20 sati. Presici je prisustvovao i Dražen Zecic, koji je u svoje ime, ali i u ime svojega kolege, izrazio veliko zadovoljstvo predstojecim nastupom u Umagu.

"Koncert legendi" predviden je za sredinu tjedna, srijedu, da ne bi poremetio raspored okolnih tradicionalnih fešta.

Veseljko Bujic, organizator koncerata i direktor agencije V.I.B., najavio je i klapski spektakl "Ne damo te pismo naša", koji je na rasporedu 25. kolovoza na istom mjestu, a na kojem ce se predstaviti najbolje dalmatinske i istarske klape - Intrade, Maslina, Iskon, Sv. Florijan, Cambi, Motovun, Lungomare. Pridružit ce im se i Lidija Bacic te Vinko Coce.

Ovo ce biti prvi zajednicki koncert Grdovica i Zecica. "Mladen je kralj fešti i nikada nije radio više nego ovo ljeto", rekao je Zecic o Grdovicu.

Iako je organizator najavio cak petosatni koncert, Zecic je u sportskom žargonu odgovorio da "na utakmici ne misliš koja je minuta, vec kako zabiti gol". Nije iskljucen ni duet, a ni nova pjesma, koja bi premijeru doživjela u Umagu.


Podijeli: Facebook Twiter