Zbog vjetra neke dionice otvorene samo za osobna vozila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog vjetra su samo za osobna vozila otvorene dionice autocesta A1 između Svetog Roka i Maslenice i A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, te Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionici ceste A7 između čvorova Draga i Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vindolskog te Senja i Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).
Magla mjestimice smanjuje vidljivost u dijelu središnje Hrvatske, Istre, Gorskog kotara, Slavonije i Like. Ima je i na autocestama: A1 između Bosiljeva 2 i tunela Mala Kapela te čvora Gospić i tunela Sveti Rok; A4 Zagreb-Goričan između Goričana i Brezničkog Huma; A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Bosiljevo 2. 

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter