Zbog tipfelera suspendiran iz škole

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cory Keir bio je jako ponosan kada je dobio zadatak da dizajnira naslovnicu godišnjaka za generaciju 2009/10 Brighton's Charyl Stockwell Preparatory Academyje. Ipak, jedna greškica zagorcala mu je život.

Cory Keir, 17-godišnjak iz Hamburg Townshipa (Michigan, SAD), krivo je na naslovnici godišnjaka napisao ime svoje škole, nazvavši je Shockwell umjesto Stockwell. Kada je uocio grešku, Keir je mislio da je dovoljno da se isprica zajedno s profesorom koji je odobrio takav dizajn naslovnice.

No, umjesto toga, pozvan je na razgovor kod ravnatelja, izriban je od strane školske administracije i optužen da je to napravio namjerno. Za kaznu je suspendiran iz škole na 10 dana te mu je naredeno da na neki kreativan nacin prikupi 1.000 dolara za školu.

Shelley Stockwell, izvršna direktorica škole, tvrdi da su to neistine i da od djecaka nije tražen novac te da se mladic vratio u školu tri i pol dana nakon suspenzije, nakon što je napisao pismo isprike. Dodaje i da su protiv profesora, koji je odobrio takav dizajn, poduzete odredene disciplinske mjere.


Podijeli: Facebook Twiter